Jobansøgning nyuddannet

 
26-09-2011
Jobansøgning

Som nyuddannet kan det være svært, at skulle kæmpe om jobbene med folk, der har været mange år på arbejdsmarkedet og dermed har en større erfaring at kunne tilbyde. Derfor gælder det som nyuddannet om at kunne fremhæve alle de fordele, der er ved at tage en nyuddannet jobsøger ind i virksomheden.

Spil f.eks. på at du ikke er skolet på en bestemt måde, så du har let ved at lære nyt. Mange der har været et sted længe, har tit svært ved at opstille sig. Det er vigtigt at sørge for at sammensætte sit CV bedst muligt. Tilføj aktiviteter og job der viser forskellige sider af dig, og dermed en så alsidig og kompetent ansøger som muligt. Din jobansøgning skal ligeledes indeholde gode argumenter for hvad du som nyuddannet kan tilføje virksomheden. Her er det oplagt at fokusere på at du med din uddannelse har haft adgang til den nyeste viden inden for dit fag, og at du således er helt opdateret med den nyeste viden inden for feltet. Ligeledes kan du fokusere på at kunne tilføre et frisk pust til virksomheden.

Som nyuddannet og som medlem af en A-kasse, er der krav om at skrive et minimum antal ansøgninger om ugen. Så sørg for at sætte dig ind i de regler, hvis du vil undgå at miste dine dagpenge.

 
 
Find information om: job guide job portal arbejde job tips job forum Alt om job og arbejde
(Hovedkategori: Jobansøgning)