Sådan får du råd til flere seje gadgets: 3 gode råd

Hvem vil ikke gerne have et fodbad med damp, en massagepistol eller en cornflakes dispenser? Det er både smart, behageligt og om ikke andet, så må det da imponere vennerne, når de er på besøg. Men hvis det kniber med pengene sidst på måneden, kan det være, du er en af dem, der er tvunget til selv at hælde dine cornflakes op. Her følger derfor tre gode råd til, hvordan du skaber luft i økonomien til flere seje gadgets.

1. Prioriter dine penge rigtigt

Et sted, der tit er mange penge at hente hjem, er at kigge nærmere på de ting, du bruger dine penge på i dag. Måske ryger du, køber lidt for mange romkugler eller har en svaghed for pizza. Her kan du med fordel overveje, om du kan skrue ned for nogle af disse udgifter. Der skal selvfølgelig stadig være penge til havregryn og toiletpapir, men vi har ofte alle sammen nogle ting, vi køber, som vi ikke har rigtig brug for. Det virker umiddelbart som småudgifter, der ikke gør nogen forskel, men mange småbeløb bliver hurtigt en større udgift, når man lægger det sammen. Du kan f.eks., hver gang du ville have købt en romkugle, lægge en 20’er i en krukke, og så se, om du ikke kan købe noget sejere for de penge, når måneden er omme.

2. Få et job

Det kan også være, at du allerede bruger dine penge ret fornuftigt, men der er bare stadig ikke nok penge til de rigtig fede gadgets med mors og fars lommepenge. Hvis du stadig bor hjemme, er det faktisk også et glimrende tidspunkt at tjene nogle ekstra penge, da din husleje sjældent bliver billigere, end den er lige nu. På ungarbejde.dk er der masser af virksomheder, som skriver ”ungarbejder under 18 søges”, og samtidig kan siden også hjælpe dig med, hvilke regler der gælder for unge i arbejde. Der findes flere forskellige jobs derinde, så alt efter hvad du laver ved siden af, så kan det være få eller mange timer.

2. Få et studiejob

Det kan også være, at du er over 18, startet på et studie, og har fundet ud af, at SU’en ikke rækker meget længere end mors og fars lommepenge, så er der også hjælp at hente på studiejob-danmark.dk, hvor du kan finde et deltids studie job. De har alle typer af studiejobs, så der er noget for enhver, og de tilbyder også tips og tricks samt en skabelon til et professionelt CV.

Hvad end det bliver et fritidsjob eller et studiejob, så er dette nok den mest effektive måde at hente ekstra penge hjem til at kunne købe flere gadgets for. Også uden at skulle spare på pizzaen.