7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@nytarbejde.dk
Vælg en side

For bare tredive-fyrre år siden måtte man ty til biblioteket, telefonbøger eller leksikonet i reolen, hvis der var et eller andet, man skulle fine eller spørgsmål, man skulle have svar på. Man bladrede frem og tilbage i tykke bøger, og det kunne der faktisk gå en rum tid med i visse tilfælde. Ofte måtte man igennem flere forskellige bogværker, blot for at komme til frisøren. Når man havde fundet den rette i telefonbogen, måtte man have Krakskortet frem, så man kunne finde vejen.

Man må sige at der er sket en hel del siden dengang. I vore dage behøver vi blot at tage fat i vores smartphone, så har vi det hele i hånden. Både leksikon, telefonbog og kort, plus mange flere fantastiske features. Og søgemaskinerne er blevet os en stor hjælp, som vi dagligt benytter os af. En søgning giver næsten altid adgang til både telefonnummer, mail og kort, så vi kan komme i kontakt og finde frem, både via vejnettet og de offentlige transportmidler.

Godt at blive fundet

Hvis man er en virksomhed, der tilbyder en eller anden ydelse, så er det afgørende, at folk finder en, når de søger. Det er ikke lige gyldigt om man kommer frem øverst eller nederst på listen, når nogen søger på den ydelse, man tilbyder. Langt de fleste mennesker vil begynde med at tjekke de øverste forslag ud, når de har søgt på et eller andet. Det er jo forståeligt nok. Vi kan alle relatere til den måde at behandle data på fra søgemaskinerne. Det gælder om at kommer helt i top fra start.

Her er søeoptimering, eller SEO, et værktøj, der bruges af de fleste seriøse virksomheder. Med godt SEO-arbejde kan man, ved hjælp af forskellige værktøjer, sørge for at en virksomheds shop eller hjemmeside kommer højt op på listen, når der søges på noget relevant. Fra ren plads helt ude i periferien, kan man komme direkte i fokus, med ganske få midler.

Optimeret til kundernes søgning

SEO-eksperter er i høj kurs, når der skal findes løsninger, der giver virksomheder topplaceringer på søgemaskinerne. Disse folk kender til alle smutvejene, så man kan komme øverst på søgelisterne. Der er mange måder at gøre det på, men det er ofte tekster og eksterne links, der afgør hvor højt man kommer op i hierarkiet i de mest kendte søgeværktøjer. Her kan SEO-folk hjælpe med at skaffe omtale og eksterne links i spandevis.

Lige meget om man sælger tomater i metermål eller sex i Middelfart, så gælder det, at det er vigtigt at komme i top på søgemaskinernes lister. En escortguide kan også hjælpe med til at sprede det gode budskab, ikke om tomaterne, men om de seksuelle ydelser, der tilbydes.